Tarieven en voorwaarden Libra Yoga

Proefles is gratis

Losse les € 15,00

Maandabonnement 1x per week € 50,00

Maandabonnement onbeperkt € 75,00

Membership 4 maanden 1x per week € 195,00

Membership 4 maanden onbeperkt € 295,00

10-lessen kaart € 135,00 (6 maanden geldig)

Assisted Yin € 75,00 per sessie van een uur

Privéles therapeutische/functionele yin yoga € 100,00 per sessie van een uur

Algemene voorwaarden

Een proefles is gratis. Als je na de proefles besluit dat yin yoga iets voor je is, raden we je aan om minimaal 4 maanden op wekelijkse basis deel te nemen aan de lessen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat significante verbeteringen in lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn vanaf deze periode gaan optreden. Om echte verandering te bereiken is minimaal 2x per week aanbevolen.

Geboekte lessen kunnen tot 12 uur voor de les kosteloos worden geannuleerd. Bij ‘no show’ wordt geen restitutie verleend. In het abonnementsgeld is rekening gehouden met vakantiedagen van de docent. Tijdens vakantie of ziekte van de docent wordt zoveel mogelijk voor een vervangende docent gezorgd en worden abonnementen en memberships niet gepauzeerd of gerestitueerd. Memberships kunnen gedurende de looptijd van vier maanden eenmalig voor maximaal twee weken worden gepauzeerd i.v.m. vakantie of ziekte van de cursist. Maandabonnementen kunnen nooit tussentijds worden gepauzeerd. Een membership eindigt na vier maanden en kan na afloop voor dezelfde periode worden verlengd, of worden omgezet in een maandabonnement. Een membership is niet tussentijds opzegbaar.

Alle betalingen gaan via iDeal of via Sepa automatische incasso. Het boeken van yogalessen en overige periodieke activiteiten van Libra Yoga kan alleen online via het lesrooster of via de Momoyoga app. De Momoyoga app is te downloaden in de Playstore en in de Appstore.

Bij je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier, waarop o.a. wordt gevraagd naar relevante medische klachten. Alle eventuele, nadelige gevolgen voortvloeiende uit het achterhouden van informatie aanwezig in het medisch dossier bij de huisarts, zijn voor verantwoordelijkheid en rekening van de cursist.

Huisregels

  • Kom op tijd, liefst 5 minuten van tevoren. De deur van de yogaruimte sluit exact op tijd, daarna is de toegang tot de les gesloten.
  • Schoenen trek je uit en plaats je in de daarvoor bestemde bank. Loop nooit met schoenen aan door de yogaruimte.
  • Yogamatten en alle props zoals dekens, kussens en yogablokken zijn aanwezig. Neem voor jezelf een yogahanddoek of badhanddoek mee om op de mat te leggen.
  • Respecteer de stilte in de zaal en elkaars ervaringen tijdens alle lessen.
  • Je mobiele telefoon staat uit of op vliegtuigmodus.