Samenwerking en supervisie

20151029_144119
Marlene van Lier, holistisch psycholoog
smile
Apollo, mijn lieve Zwitserse Witte Herder, beste en enige werknemer heet je van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik geef supervisie voor:

De opleiding Zelfkennismethode.

Supervisie is een wezenlijk deel van de ZKM opleiding Reflection & Action. Criteria zijn beschikbaar tijdens de opleiding en bij de supervisoren.

Daarnaast bied ik supervisie voor iedere ZKM beoefenaar die bij ‘uitdagende cliënten’ graag een extra steun wil hebben en van deze cliënten zelf wil leren.

Studenten kunnen ook extra werkbegeleiding aanvragen voor praktische vragen rondom de werkwijze en uitvoering van het ZKM onderzoek, individueel of in groepjes. Klik hier voor meer informatie over de opleiding Zelfkennismethode.

Ik werk samen met:

Jetty van der Wijk – Op Weg. Relatietherapeut en beeldend therapeut te Heerhugowaard. Ik werk met haar samen op een manier waarbij we verbale en non-verbale therapie met elkaar vervlechten, zodat onze therapievormen elkaar aanvullen en versterken. Lees meer over haar praktijk in dit prachtige interview van VNIG.

Marian van Hattem – Ramira. Psychiatrisch Verpleegkundige Zorg op Maat. Via een pgb kun je op indicatie gebruik maken van haar diensten.

Machteld Waasdorp – Goodlife! Sport- en wellnessmassage.

Heb je interesse voor supervisie of samenwerking met mij? Je kunt me telefonisch bereiken op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur op nummer 06 342 11 927,  of vul onderstaand contactformulier in.