Samenwerking

20151029_144119
Marlene van Lier, holistisch psycholoog NIP, ZKM-coach en yogatherapeut
smile
Apollo, mijn lieve Zwitserse Witte Herder heet je van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik werk samen met:

Tansingh Partiman – Psychotherapie Partiman. Psychotherapeut te Heerhugowaard. Tansingh Partiman is medisch doctorandus en heeft zich in eerste instantie bekwaamd in de kinder- en jeugdpsychiatrie en neurobiologie. Vervolgens heeft hij de post-academische opleiding tot psychotherapie gedaan. Hij is geregistreerd in het BIG-register en is lid van de LVVP. Tansingh werkt met jongeren vanaf 18 jaar en met volwassenen. Hij is geschoold in diverse behandelmethoden waaronder die uit de Integratieve Cognitieve Gedragstherapie, gezinstherapie en mindfulness.

Jetty van der Wijk – Op Weg. Relatietherapeut en beeldend therapeut te Heerhugowaard. Ik werk met haar samen op een manier waarbij we verbale en non-verbale therapie met elkaar vervlechten, zodat onze therapievormen elkaar aanvullen en versterken. Lees meer over haar praktijk in dit prachtige interview van VNIG.

Marian van Hattem – Ramira. Psychiatrisch Verpleegkundige Zorg op Maat. Via een pgb kun je op indicatie gebruik maken van haar diensten.

Machteld Waasdorp – Goodlife! Sport- en wellnessmassage.

Jil Tukker – Coach Jil. Ondersteuning en coaching voor jongeren, hulp bij ADL en leefstijlverandering. Via een pgb kun je op indicatie gebruik maken van zijn diensten. Je kunt Jil bereiken via Marlene.