Over Lizette

Lizette Kooreman heeft ruim tien jaar ervaring in het begeleiden, behandelen en coachen van (jong)volwassenen. In 2007 studeerde zij af in de neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij werkte vervolgens ruim een jaar als onderzoeker in Suriname en daarna als jeugdhulpverlener, gezinscoach en psycholoog. Sinds 2015 werkt zij als zelfstandig psycholoog voor diverse opdrachtgevers.
Bij Libra Coaching en Counseling werkt zij vanuit verschillende invalshoeken. De zelfkennismethode is de basis en deze vult zij waar nodig aan met psychologisch onderzoek, oplossingsgericht werken, motiverende gespreksvoering, positieve psychologie en de cognitieve gedragstherapie.

Lizette werkt bij ons op woensdag. Je kunt een afspraak met haar maken door het contactformulier in te vullen op de contactpagina. Lees meer over Lizette op haar eigen website https://www.kooremancompaan.nl/

“Tijdens de coachingtrajecten hoor ik regelmatig terug dat mensen het gevoel hebben dat ze echt worden begrepen, ze makkelijk hun verhaal bij me neerleggen en dat ze aan het eind van het traject merken dat ze vooruit zijn gekomen. Ik heb oprechte interesse in ieder mens en in ieders levensverhaal. In een traject ondersteun ik de ander om (soms complexe) problemen weer overzichtelijk te maken, zodat je de grip op jezelf weer terug kan krijgen. Ik ondersteun je om weer met compassie naar alle delen van jezelf te leren kijken en jezelf volledig te accepteren zoals je bent.”