Over Jil

JilMijn naam is Jil Tukker, geboren te Haarlem in 1968. Niet heel spannend, wel leuk om te vertellen.

Vanaf de middelbare school ben ik altijd in de verkoop bezig geweest. Vele jaren in een winkel als vestigingsmanager en troubleshooter, later langs de weg om bedrijven te brengen wat ze echt nodig hadden. Door naast de klant te gaan staan keek ik met hem mee naar wat hij wilde doen, niet naar het probleem maar naar de oplossing. Door de frisse blik op wat er moest gebeuren lukte het bijna altijd om samen naar de oplossing te werken. Mijn werkgever was er niet altijd blij mee want ik verkocht niets wat niet nodig was, maar ik werkte voor mijn klant en als hij blij was, was ik het ook.

In 2017 besloot ik dat het genoeg was geweest en heb ik me laten omscholen tot officemanager en leefstijlcoach om samen met mijn partner (en liefde van mijn leven) onze praktijk nog completer te maken. In februari 2020 heb ik mijn diploma als HBO-leefstijlcoach in ontvangst mogen nemen en sindsdien werk ik als leefstijlcoach in de praktijk. In dit werk kan ik veel uit mijn persoonlijk leven invoegen, ik heb op de meeste vlakken van het beroep leefstijlcoach zelf ervaring: jarenlang heb ik op hoog niveau gesport, waardoor ik veel kennis van beweging en bewegingsbeperking (blessures) heb opgedaan. Toen ik stopte met sporten kwam ik ca 30 kg aan en die ben ik, door goed op mijn voeding te letten inmiddels ook weer kwijt (let even op de nuance: ik heb op mijn voeding gelet, ik heb geen dieet gevolgd!). In mijn verleden heb ik 6 jaar intensief gedronken en 39 jaar gerookt, beide verslavingen heb ik overwonnen. Al met al een goede bron van kennis over wat voor cliënten van een leefstijlcoach belangrijk is en niet alleen maar leerboekjes-wijsheid. Jil

Wil je een afspraak met mij maken? Ik vind het belangrijk dat we beiden eerst kunnen ervaren of er een klik tussen ons is, voordat we besluiten tot samenwerking. Om deze reden bied ik je graag een vrijblijvend intakegesprek aan. Bel 072-5824380 om een afspraak te maken, of vul het contactformulier in.