Cursusrooster

Fysieke lessen voorlopig gecanceld

Klik hier om naar het YouTube kanaal van Libra Yoga en Yogatherapie te gaan.

Ik geef yoga en meditatielessen vanuit mijn hart. De afgelopen twee jaar heb ik er alles aan gedaan om de lessen fysiek of online door te laten gaan. Ik merk dat het mij niet langer lukt om te voldoen aan de wisselende maatregelen die de overheid stelt, nu we in een vierde coronagolf zitten. Ik merk signalen van overspannenheid bij mezelf en heb een keuze moeten maken als ik er wel wil kunnen blijven zijn voor mijn gezin en mijn cliënten. Daarom zijn alle fysieke lessen tot nader bericht gecanceld.

Ik vind het ontzettend jammer dat ik deze keuze heb moeten maken, maar ik weet ook dat ik niet de enige ben op wie de voordurende organisatie van maatregelen een grote impact heeft. Yoga en meditatie is juist nodig in deze tijd, om mentaal en fysiek gezond te blijven. Daarom heb ik al mijn online yogalessen en iRest meditaties op YouTube openbaar toegankelijk gemaakt. Ik hoop daarmee deze tijd voor ons allemaal een klein beetje draaglijker te maken.

Zorg goed voor jezelf, neem regelmatig even rust met een fijne meditatie en stretch je lichaam na een dag thuiswerken met een heerlijke yin yogales. Geniet ervan!

Klik hier om naar het YouTube kanaal van Libra Yoga en Yogatherapie te gaan.