Een persoonlijk homeopathisch middel

Het mooie van homeopathie is dat het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd, waardoor je geestelijk en lichamelijk weer in balans komt. Ik gebruik homeopathische middelen uitsluitend als onderdeel van een holistisch coaching traject.

Ik ben registerhomeopaat R.hom® en erkend door de NVKH. Ik werk volgens de principes van de klassieke homeopathie, dat wil zeggen met enkelvoudige en individueel gekozen homeopathische middelen die het zelfhelend vermogen stimuleren. Je komt lichamelijk en geestelijk weer in balans, waardoor klachten kunnen verminderen of verdwijnen zonder dat deze onderdrukt worden.

Waarom een individueel homeopathisch middel? Bij ieder mens uiten symptomen zich op een unieke manier. Het zelfhelend vermogen reageert alleen op een homeopathisch middel dat naadloos aansluit bij jouw unieke klachten en reactiepatroon. In dit korte YouTube filmpje wordt helder uitgelegd hoe het immuunsysteem met reparatie-eiwitten reageert op een passend individueel homeopathisch middel.

Wil je snel aan de slag? Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek, waarin we samen bekijken wat je klachten zijn en hoe ik je daar het beste bij kan helpen.

Bel 072 – 582 43 80  (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur) of vul onderstaande contactformulier in

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s