Homeopathie bij burnout

Het mooie van homeopathie is dat het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd op een natuurlijke manier, waardoor klachten verminderen en je geestelijk en lichamelijk meer in balans komt. Ik gebruik homeopathische middelen uitsluitend als onderdeel van een holistisch coachings- of counselingstraject bij langdurig bestaande lichamelijke klachten die samenhangen met een dysfunctioneel denk- en gedragspatroon. Denk bijvoorbeeld aan klachten als chronische pijn, een hernia, prikkelbare darmsyndroom, lichamelijke klachten bij burnout, chronische vermoeidheid en medisch onverklaarde lichamelijke klachten (SOLK).

Als professioneel homeopaat werk ik volgens de principes van de klassieke homeopathie. Dat wil zeggen: met enkelvoudige en individueel gekozen homeopathische middelen die het zelfhelend vermogen stimuleren. Je komt lichamelijk en geestelijk meer in balans, waardoor klachten kunnen verminderen zonder dat deze onderdrukt worden.

Waarom een individueel homeopathisch middel? Bij ieder mens uiten symptomen zich op een unieke manier. Het zelfhelend vermogen reageert alleen op een homeopathisch middel dat naadloos aansluit bij jouw unieke klachten en reactiepatroon. In dit korte YouTube filmpje wordt helder uitgelegd hoe het immuunsysteem met reparatie-eiwitten reageert op een passend individueel homeopathisch middel. Wil je meer weten over homeopathie? Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

In een vrijblijvend intakegesprek bespreken we samen wat je klachten zijn en hoe ik je daar het beste bij kan helpen. Bel 072 – 582 43 80 of vul onderstaande contactformulier in

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.