Opening tijdens de lockdown

Fijne feestdagen en een gezond 2021!

We hebben kadootjes voor je

  • Annemarie Borgers heeft speciaal voor ons een 5-delige Pranayama Ademtraining gemaakt, voor meer innerlijke rust en stabiliteit. De eerste les krijg je kado in deze nieuwsbrief!
  • Vanaf 15 januari geeft Marlene een meditatiecursus via Zoom. De cursus bestaat uit 5 lessen. In deze nieuwsbrief krijg je de eerste geleide meditatie kado! Hierin leer je een gevoel van welzijn te ontwikkelen, leven vanuit het diepste verlangen van je hart en een intentie te formuleren om jezelf dagelijks te herinneren aan wie je bent en dat geluk van binnen zit.
  • Van 25 december tot en met 1 januari is de praktijk gesloten wegens vakantie. De praktijk is tijdens de lockdown open voor face-to-face sessies.
  • Yogalessen online gaan door.

Met het hele team van Libra hopen we te kunnen bijdragen aan een gevoel van welzijn en rust, zodat je kunt genieten van de feestdagen en het nieuwe jaar met een goed gevoel kunt beginnen. Veel plezier met onze kadootjes 🙂 

Warme groeten van Josette, Jaap, Lizette, Anne, Debby, Suzanne, Jil en Marlene

 

5-Delige Pranayama Ademtraining door Anne

Annemarie Borgers heeft speciaal voor ons een 5-delige Pranayama Ademtraining gemaakt, voor meer innerlijke rust en stabiliteit. De eerste les krijg je van ons kado! De lessen staan vanaf vandaag voor je klaar op het lesrooster tijdens de hele lockdown periode.

Pranayama is de kunst van het ademhalen en daarmee het leren beheersen van prana, de levensenergie. Hoe vaker je de ademhalingsoefeningen doet, hoe meer rust, kalmte, vitaliteit, stabiliteit en veerkracht je ontwikkelt. Dus start gewoon bij het begin, laat alle verwachtingen in je hoofd los en stel je open voor wat er vanzelf naar je toe komt.

Wanneer je de eerste les een keer helemaal hebt gedaan, kun je de oefening aan het einde van de video een paar keer per week herhalen. Als je regelmatig 10 minuten investeert in je ademhaling, ontstaat er gaandeweg een rustige stabiele basis in jezelf. Een welkom idee in deze moeilijke periode!

Nieuwsgierig? Begin vandaag nog.
Deel 1 van de eerste les
Deel 2 van de eerste les

De pranayamalessen zijn er om jou te helpen het hoofd koel te houden en rust te vinden in jezelf. Kijk jij ook al uit naar die kleine rustmomentjes van de dag? Via de link hieronder kun je je inschrijven voor de wekelijkse lessen.

Je kunt de lessen volgen met een leskaart of abonnement van Libra Yoga en Yogatherapie of met de speciale eenmalige Pranayama leskaart. Op welk moment je ook begint met de serie, je ontvangt altijd een link waarmee je permanent toegang krijgt tot alle lessen. De Pranayama leskaart kost slechts € 30,00.

Anne gunt je van harte meer rust in en door je ademhaling, vooral in deze gekke roerige tijd. Mail haar gerust als je meer wil weten: info@reikibeverwijk.nl

Schrijf je direct in voor de 5 lessen Pranayama

iRest Meditatie Cursus Online

De iRest Integrative Restoration Yoga Nidra Meditatiecursus bestaat uit vijf lessen en wordt via Zoom gegeven door Marlene vanaf Vrijdag 15 januari 2021.
Tijd: 19.30 – 21.00 uur.
Plaats: vanuit de veiligheid van je eigen huis.
Data: 15 & 29 januari, 12 & 26 februari en 12 maart.

iRest Integrative Restoration Yoga Nidra Meditatie combineert mindfulness met zelfonderzoek, zodat je niet alleen leert ontspannen en loslaten, maar je ook meer verbonden gaat voelen met jezelf. Naarmate je oefent zal je merken dat je een diep gevoel van zekerheid, veiligheid en welzijn in jezelf ontwikkelt, waar je je steeds opnieuw weer mee kunt verbinden – zelfs als je voor moeilijke problemen of verlieservaringen gesteld wordt. Met iRest ontwikkel je handvatten voor het leven, waardoor je in iedere situatie kalm kunt blijven en steeds opnieuw de beste actie voor dat moment kunt bepalen.

iRest Integrative Restoration Yoga Nidra Meditatie bestaat uit 10 stappen. In iedere les wordt over één of meerdere stappen uitleg gegeven. Daarna volgt een geleide meditatie van 35-40 minuten.
In totaal zijn er 5 lessen die bestaan uit een tweewekelijkse les van 1,5 uur. Na afloop van de les ontvang je een geluidsopname van de geleide meditatie waarmee je kunt oefenen.

Lees verder en ga naar de eerste geleide meditatie

Yoga en Yogatherapie

Omdat we weten hóe belangrijk juist onze vormen van ontspanningsyoga en yogatherapie zijn, bieden we tijdens de lockdown de lessen zoveel mogelijk online aan.

Je kunt de online lessen volgen door de les te boeken in het rooster op de website.

De praktijk is open voor face-to-face sessies

Tijdens de lockdown beslissen we samen met jou wat de beste vorm is voor de sessie. Dat kan face-to-face zijn – dus persoonlijk contact in de praktijk – óf via (beeld)bellen. In onderstaand overzicht zie je welke regels daarbij gelden. Alle afspraken kunnen dus gewoon doorgaan, zowel bij Lizette als bij mij.

0001

 

Pauzeren yoga abonnement

Mocht je je yoga-abonnement voor de duur van de lockdown willen pauzeren, geef dat dan even door via een mail aan Jil: jil@libra-coaching.nl

Het hele team van Libra hoopt face-to-face en online postief te kunnen bijdragen aan je gezondheid, zodat we met elkaar de lockdown periode zo goed mogelijk doorkomen.

Warme groet, Marlene

 

[newsletter_signup]Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis meditaties, filmpjes en inspirerende artikelen. We zullen je niet spammen en geven ook zeker je gegevens niet aan derden![newsletter_signup_form id=1][/newsletter_signup]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.