Aangepaste praktijkvoering ivm Coronavirus

Aangepaste praktijkvoering ivm Coronavirus

Door de maatregelen van het kabinet i.v.m. het Coronavirus zijn wij vanaf 16 maart genoodzaakt onze praktijkvoering aan te passen. Alle coachingstrajecten en individuele therapieën kunnen veilig doorgaan. Mocht je door het sluiten van de scholen of vanwege milde griep- of verkoudheidsklachten niet naar de praktijk kunnen komen, dan bieden wij de volgende oplossingen:

Beeldbellen

Als je milde griep- of verkoudheidsklachten hebt, verzoeken we je om niet naar de praktijk te komen. De geplande sessie kan doorgaan dankzij beeldbellen. Dit doen we over een beveiligde lijn, via het coachingsplatform Pluform. Bel of mail even met onze officemanager Jil als je wilt beeldbellen, dan sturen we je een link waarmee je kunt inloggen op Pluform. Je kunt Jil bereiken via 072-5824380 of jil@libra-coaching.nl. Pluform voldoet aan alle eisen van de AVG. Vanzelfsprekend nemen wij zelf het initiatief om te beeldbellen of ons ziek te melden wanneer wij verkouden worden of koorts krijgen!

Kinderopvang

Alle scholen zijn gesloten vanaf 16 maart tot en met 6 april a.s. Zolang de scholen dicht zijn, kun je een kind dat niet alleen thuis kan blijven gerust meenemen naar de praktijk zolang het niet verkouden is en geen koorts heeft. Jil, onze officemanager en kersverse leefstijlcoach, heeft spontaan aangeboden om waar nodig de kinderen onder zijn hoede te nemen. Zo kunnen de sessies toch doorgaan. Afhankelijk van het weer biedt Jil diverse binnen- en buitenactiviteiten aan voor de kinderen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden!

Yoga

In overleg met de GGD Alkmaar hebben wij besloten alle yoga te cancelen tot en met 6 april a.s. We houden je op de hoogte van eventuele wijzigingen via de nieuwsbrief. Alle abonnementen worden gepauzeerd tot en met 6 april, dit betekent dat er in deze periode geen geld wordt afgeschreven en/of dat de geldigheidsduur van alle abonnementen en tien-lessenkaarten met drie weken wordt verlengd.

Ontspanningskadootje

Door regelmatig te ontspannen verbetert je immuunsysteem en vermindert stress. Er wordt van ons allemaal veel gevraagd nu het land op slot gaat. Met de gratis Yoga Nidra meditaties en ontspanningsoefeningen die je kunt downloaden op onze website, hopen we dat je de komende tijd zo goed en gezond mogelijk doorkomt en dat de sociale quarantaine hiermee iets wordt verzacht.

Samen kunnen we het!

Jil en ik hebben er alle vertrouwen in dat we de komende periode de kwalitatieve therapie en coaching op maat kunnen aanbieden die je van ons gewend bent. Als we je op welke manier dan ook kunnen helpen met de stress en andere uitdagingen waarvoor je gesteld wordt in de komende weken, laat het ons dan weten! We zijn bereikbaar op werkdagen via telefoonnummer 072-5824380 of via de mail, jil@libra-coaching.nl en marlene@libra-coaching.nl

Hartelijke groeten, Marlene en Jil

Lees meer over stress en je lijf

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.