Aangepaste praktijkvoering ivm Coronavirus

Aangepaste praktijkvoering ivm Coronavirus

Door het Coronavirus zijn wij genoodzaakt onze praktijkvoering aan te passen. Om alle coachingstrajecten en individuele therapieën veilig face-to-face te laten doorgaan, volgen wij strikt alle maatregelen zoals door de overheid gesteld:

Heb je nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 38⁰C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies?
Ben jij of een huisgenoot momenteel in afwachting van de uitslag van een corona-test?
Heb je op dit moment een huisgenoot met verkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten?
Heb je nu corona of ben je genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
Heb je nu huisgenoten met corona?
Ben je in quarantaine of zou je dit moeten zijn?

Indien je één of meerdere vragen met ‘ja’ beantwoord dan kan de sessie niet face-to-face doorgaan. We bieden in dat geval de volgende oplossingen:

Beeldbellen

Als de klachten korter dan 24 uur geleden zijn begonnen, kun je de geplande afspraak kosteloos afzeggen. Als je dit wilt kan een geplande afspraak ook doorgaan via beeldbellen. Dit doen we over een beveiligde lijn, via het coachingsplatform Pluform. Bel of mail even als je hiervan gebruik wilt maken, dan ontvang je een link waarmee je kunt inloggen op Pluform. Pluform voldoet aan alle eisen van de AVG. Vanzelfsprekend nemen wij zelf het initiatief om te beeldbellen of ons ziek te melden wanneer wij klachten krijgen!

Yoga

Ontspanningskadootje

Door regelmatig te ontspannen verbetert je immuunsysteem en vermindert stress. Er wordt van ons allemaal veel gevraagd in deze tijd. Met de gratis Yoga Nidra meditaties en ontspanningsoefeningen die je kunt downloaden op onze website, hopen we dat je de komende tijd zo goed en gezond mogelijk doorkomt.

Samen kunnen we het!

We hebben er alle vertrouwen in dat we de komende periode de kwalitatieve therapie en coaching op maat kunnen aanbieden die je van ons gewend bent. Als we je op welke manier dan ook kunnen helpen met de stress en andere uitdagingen waarvoor je gesteld wordt in deze tijd laat het ons dan weten! We zijn bereikbaar op werkdagen via telefoonnummer 072-5824380 of via de mail, jil@libra-coaching.nl en marlene@libra-coaching.nl

Hartelijke groeten, Marlene

Lees meer over stress en je lijf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.