Gratis e-book stress en burnout

Overweeg je om een afspraak te maken, of ga je toch eerst liever zelf aan de slag met je klachten? In dit gratis e-book vind je alle informatie die je nodig hebt over stress, overspannenheid en burnout. Je leert wat stress is en hoe overspannenheid op termijn kan omslaan in burnout.

Breng je klachten in kaart en screen jezelf. Hoe zit jij in je balans? Het eerste wat belangrijk is bij burnout, is fysiek herstel. In dit gratis e-book lees je hoe je dat aanpakt én hoe je tegelijkertijd je slaap ’s nachts kunt verbeteren. Na fysiek herstel is zelfreflectie belangrijk. Hoe hebben jouw werkomgeving, maar ook jouw persoonlijkheidstrekken, je overtuigingen en je werkhouding bijgedragen aan je burnout? Tot slot lees je hoe jij jouw balans kunt bewaren en maak je een terugvalpreventieplan.

Ik wens je veel succes met dit complete e-book!

Vraag het gratis e-book nu snel aan via onderstaand contactformulier.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.