Gratis e-book stress en burnout

In het gratis e-book vind je alle informatie die je nodig hebt over stress, overspannenheid en burnout. Je leert wat stress is en hoe overspannenheid op termijn kan omslaan in een burnout.

Je brengt je klachten in kaart en screent jezelf. je ontdekt hoe je in je balans zit. Het eerste wat belangrijk is bij overspannenheid en burnout, is fysiek herstel. In dit gratis e-book lees je hoe je dat aanpakt en hoe je ’s nachts weer beter gaat slapen.

Na fysiek herstel is zelfreflectie belangrijk. Hoe hebben jouw werkomgeving, maar ook jouw persoonlijkheidstrekken, je overtuigingen en je werkhouding bijgedragen aan je burnout? Tot slot lees je hoe je tot een nieuwe balans komt en hoe je die kunt bewaren en maak je een terugvalpreventieplan.

Ik wens je veel succes met dit complete e-book! Je vraag het e-book aan door onderstaand contactformulier in te vullen. We vallen je daarna niet lastig met reclame of nieuwsbrieven.

Maak je graag ook een persoonlijke afspraak? Geef dit dan even aan in het tekstvak hieronder, dan neem ik contact met je op.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.