Holistisch psycholoog-coach Marlene van Lier coacht zorgprofessionals naar een betere balans en gezondheid. Vier redenen om naar haar toe te gaan

  1. Je hebt vage klachten zonder duidelijke oorzaak en diagnose.

Je zit niet lekker in je vel, je bent vaak moe, je hebt het gevoel dat je vastloopt. ”Ik kwam bij Marlene met een druk hoofd, mijn inspiratie was soms weg en ik vroeg me af of ik wel deed wat ik moet doen. Ik doe mijn werk, maar ik heb veel tijd nodig om te herstellen. Daarbij had ik klachten van slijmvliezen en had ik vaak buikklachten. Na het ZKM zelfonderzoek zijn mijn klachten verbeterd en mijn hoofd is minder druk. Ik ben meer geïnspireerd, ik ben blijer en kan daardoor mijn werk beter aan. Ik heb inzicht gekregen in wat ik er zelf aan kan doen: ik kan me herstellen via mijn lichaam (voelen, ruimte en licht) en mijn liefde. Ik heb aandacht gekregen voor vertrouwen, kwetsbaarheid en zachtheid. Ik heb Marlene als coach heel prettig ervaren. Vriendelijk, professioneel en deskundig, maar vooral ook een open houding, waardoor  ik een vertrouwensband ervaar. Ze geeft me het gevoel dat ze me begrijpt zonder te oordelen, daardoor voel ik me vrij om te komen met mijn onvermogens. – C.S., huisarts

  1. Persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing.

Je vindt het moeilijk om jezelf te laten zien en te profileren naar de buitenwereld. “Door jouw liefdevolle aandacht kon je mij echt ontmoeten en dat voelde heel veilig. Je gaf mij de ruimte zonder mij los te laten, waardoor ik tot een zelfinzicht kon komen waar ik onbewust sterk bij weg wilde blijven. De paniek die ik voelde is weg en ik kan veel beter met kritiek omgaan. Ik mag er zijn, sterker nog, ik ben er!” – J.B., GZ-psycholoog

  1. Vergroot grip op je eigen leven en gezondheid.

Leer wat je zelf kunt doen om te veranderen en beter in je vel te zitten. “Deze week ben ik voor de eerste keer bij Marlene geweest voor een sombere stemming en chronische allergische huidklachten. Door haar lieve en rustige uitstraling voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ze liet mij heel rustig mijn verhaal doen en wist precies de juiste vragen te stellen om er achter te komen wat mij dwars zat. Ze deed me al heel gauw beseffen hoe nauw mijn geest en lichaam met elkaar verbonden zijn. Ik ben heel erg onder de indruk van haar werkwijze en het heeft mij nu al veel goed gedaan. Ik kan aan mijzelf gaan werken en ik weet dat ik stapje voor stapje beter in mijn vel zal komen zitten”. – A.M., kinderoncologie vrijwilligster

  1. Een blijvend effect, ook op de lange termijn.

Mensen die een traject van de ZelfKennisMethode (ZKM) doorlopen, hebben daar een jaar later nog steeds profijt van. Dat blijkt uit een evaluatieonderzoek van de ZKM vereniging onder ruim honderd cliënten een jaar na het afronden van hun coachingtraject. De cliënten behouden hun positieve zelfbeeld dat ze hebben opgedaan door de ZKM. Ook de daling in het negatieve zelfbeeld beklijft. De gegevens werden anoniem verzameld door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Nieuwsgierig? Lees hier verder.

“Marlene is een vriendelijke, kundige psycholoog. Ze kan heel goed luisteren en invoelend reageren, waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat. De ZelfKennisMethode (ZKM) draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling doordat je zelf met je emoties en angsten aan de slag gaat. De homeopathische behandeling ondersteunt het psychologisch proces”. – Anoniem, huisarts

Wil je graag samen met mij aan de slag? Dat kan! Ik hanteer geen wachtlijst. Klik hier om een afspraak te maken voor een gratis en oriënterend intakegesprek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.