Foto’s nieuwe praktijk!

Mijn bedrijf Libra Coaching en Counseling bestaat nu een half jaar en is zo snel gegroeid dat ik van mijn verhuurder een aanbod kreeg dat ik niet kon weerstaan! Sinds 16 februari ben ik verhuisd naar een schitterende praktijkruimte in hetzelfde pand, waar op termijn ook ruimte is voor een office manager en eventueel nog een coach/therapeut.

Inmiddels heeft een live video, waarin ik je meeneem door mijn nieuwe praktijkruimte, op facebook gestaan. Tot mijn verrassing is de video inmiddels in totaal al ruim 3000 keer bekeken. Ik dank al mijn vrienden, familie en cliënten voor jullie warme en enthousiaste reacties!

Hoewel ik een live video heel spannend vond om te maken (ik houd helemaal niet van foto’s, laat staan filmpjes) heeft het me wel over de streep getrokken om een gratis video training te gaan maken waarin ik inzichten met je zal delen over wat stress is, wat stressgerelateerde klachten zijn, hoe ze ontstaan en hoe dit begrip je kan helpen om meer rust te ervaren.

Klik hieronder op ‘volg’ en ontvang deze videotraining direct na publicatie in je mailbox!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.