Interview met mij in vakblad VNGK

In het eerste nummer van 2017 sta ik met een drie pagina’s groot interview in het Vakblad voor de Natuurgeneeskundige. Het is een themanummer dat gaat over Bezieling. De vraag gaat over het innerlijk vuur in jezelf, dat wil weten wie je werkelijk bent en wat je drijfveren zijn. Wie ben je als je je nergens meer achter kunt verschuilen en op niemand meer kunt leunen?

Mijn queeste naar een antwoord op deze vraag begon al vroeg in mijn leven, na een intense ervaring toen ik als 5-jarig meisje met mijn zwembandje om voorover was gevallen in een zwembad in Spanje. Mijn hele leven stond daarna in het teken van de zoektocht naar dat waar ik als kind een glimp van opving. Ik ben door diepe dalen gegaan, maar voel me inmiddels steeds sterker verbonden met het nu. Vorig jaar was een keerpunt: alles valt op zijn plek. Wat ik daar toen ervoer, heb ik nu en hier gevonden.

Lees hier het hele artikel. Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat en me laat weten wat jouw drijfveren zijn! Wil je een afspraak met mij maken, dat kan hier

Een gedachte over “Interview met mij in vakblad VNGK

  1. het verhaal is me uit het hart gegrepen. ik weet ergens dat ik een bijna dood ervaring heb gehad. ik heb er alleen geen beelden van omdat ik te klein was.
    ook ik wist dat het leven ‘anders’ was, dat er meer moest zijn, wat ik zo miste.
    ik voel me vaak een uitzondering, een vreemde in deze wereld.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.